AKG

K 452

Details
Artikel# K 452
Variations
 • Select Color
Product Actions
Add to cart options

Additional Information
Met het gemak van aansluiting op uw favoriete muziek via één knop, is de K452 hoofdtelefoon ontworpen om u in staat te stellen er goed uit te zien en zich goed te voelen. De smartphone-compatibele K452 is het apparaat waar u mee gezien wilt worden dit seizoen. Deze high-performance hoofdtelefoon voor op de oren is gebaseerd op de bekroonde K451 en biedt u een gedenkwaardige ervaring met echt AKG-geluid. De lichte en superzachte oorkappen zorgen ervoor dat u kunt genieten van een langdurige en comfortabele luisterervaring. De in-line microfoon met bedieningsknop en een handige afstandsbediening met één knop staan borg voor compatibiliteit met alle smartphones, altijd en overal. Versies in blauw en wit, het 3D Axis2-vouwmechanisme en een draagtasje van topkwaliteit zorgen ervoor dat het altijd een genoegen is deze hoofdtelefoon te dragen en mee te nemen.
At a Glance:
 • Uw keuze voor bekroond geluid in een design voor onderweg
 • Neem de topprestaties met u mee
 • Kenmerkend AKG-geluid
 • Comfort onderweg. Met opzet zo ontworpen
What's in the Box:
 • 1 AKG K452 hoofdtelefoon
 • 1 hoogwaardig draagtasje
De AKG K452 biedt alles wat u vraagt van een hoofdtelefoon van studiokwaliteit en voegt daar nog een universele afstandsbediening met één knop aan toe. AKG kondigt de volgende generatie van de bekroonde K451-hoofdtelefoon aan met uitstekende aansluitmogelijkheden via een inline afstandsbediening met één knop en een inline microfoon, plus de uitzonderlijke geluidskwaliteit en lichtgewicht comfort dat u verwacht van een bedrijf dat al 65 jaar fantastische hoofdtelefoons binnen de muziekindustrie vervaardigt. De indrukwekkend mooie AKG K452 opent uw oren voor eindeloze mogelijkheden, van het beluisteren van fantastisch geluid tot het regelen van uw zaken. Of beide tegelijk. Uw levensstijl die u overal naartoe voert wordt nog versterkt met aansluitmogelijkheden via één druk op de knoop met smartphones en Android-toestellen, terwijl het vermogen van de K452 om plat te worden opgevouwen met behulp van een 3D Axis-vouwmechanisme zodat het apparaat in het beschermende draagtasje past simpelweg betekent dat u kunt blijven doorgaan maar tegelijkertijd uw hoofdtelefoon kunt meenemen. De drivers van 40mW bieden een frequentiebereik van 11 Hz tot 29,5 Hz, terwijl het lichtgewicht design en de superzachte oorkappen u in staat stellen de hoofdtelefoon heel lang op te houden zonder dat u hem zelfs maar voelt. De inline afstandsbediening met één knop stelt u in staat over te schakelen tussen verschillende apparaten, terwijl de inline microfoon u de mogelijkheid biedt om te bellen, zonder dat u een noot mist, letterlijk. De K452, die beschikbaar is in blauw of wit, vormt uw optimale metgezel op reis, die u in contact houdt met wat voor u het meest belangrijk is.
Product Features:
 • Uw keuze voor bekroond geluid in een design voor onderweg
  De AKG K452 biedt alles wat u vraagt van een hoofdtelefoon van studiokwaliteit en voegt daar nog een universele afstandsbediening met één knop aan toe.
 • Neem de topprestaties met u mee
  Kwaliteit, draagbaarheid en stijl. Dat zijn de kwaliteiten waar het bij de AKG K452 opvouwbare hoofdtelefoon voor op de oren allemaal om draait.
 • Kenmerkend AKG-geluid
  Al meer dan 65 jaar vertrouwen muzikanten en geluidstechnici op AKG-technologie in de studio voor vocale prestaties, instrumentatie, mixing, mastering en geluidstechniek. Via de K452 kunt u nu dit zo populaire geluid ervaren en hiervan genieten.
 • Comfort onderweg. Met opzet zo ontworpen
  Comfort en gebruiksgemak zijn uiterst belangrijk onderweg. Wat heb je aan een kwalitatief hoogwaardige headset als deze te warm is, knelt, onvoldoende omgevingsgeluid buitensluit of niet de aansluitmogelijkheden biedt die nodig zijn om op meerdere platformen naar uw muziek te luisteren? Elk detail van de K452 is met grote nauwkeurigheid ontworpen om te waarborgen dat u geluid van studiokwaliteit krijgt, ongeacht waar u naartoe gaan of hoe belastend uw reis is. Superzachte oorkappen in combinatie met het lichte design met gesloten achterzijde van de K452, sluiten het meeste omgevingsgeluid buiten en met ons gepatenteerde 3D-Axis2 vouwmechanisme kan de K452 plat worden opgevouwen in een hard draagtasje voor optimale draagbaarheid.
Highlights:
Manuals & Downloads:
Algemene specificaties:
System
Dynamic
Design
Closed-back
Accessories
Carry pouch
Driver size
40mm
Cable length
1.2m cable with remote
Main connection
3.5mm jack
Folding mechanism
3D Axis
Audio Specifications:
Speaker Sensitivity
125 dB SPL/V
Speaker Frequency Response
11 Hz to 29.5KHz
Speaker Nominal Impedance
32 ohms
Control and Connection Specifications:
Connections
3.5mm jack

Resultaten voor ""