Harman/Kardon

HKTS 65

Details
Artikel# HKTS 65
Variations
 • Select Color
Product Actions
Add to cart options

Additional Information
Topklasse, 5.1-kanaals luidsprekersysteem voor thuisbioscopen met drivers voor het middenbereik met plat diafragma, CMMD Lite tweeters en een 200-watt draadloze subwoofer. De HKTS 65 5.1-kanaals krachtpatser, die opnieuw een fantastisch staaltje van de vermogens van de technici van Harman Kardon® te zien geeft, laat filmliefhebbers genieten van weergave van bioscoopkwaliteit in het comfort en gemak van de eigen woonomgeving. De 200-watt draadloze subwoofer van het systeem biedt een diepe, realistische bas die elk televisieprogramma of sportevenement nog levensechter doet overkomen, en de CMMD® Lite koepeltweeters staan borg voor een spectaculaire respons bij de hoge frequenties. Dit veelzijdige thuisbioscoopsysteem, dat is ontworpen om een ongeëvenaarde weergave te bieden, vormt uw toegangsbewijs voor een alomvattende cinematografische belevenis in eigen huis waar u voorheen alleen maar van kon dromen.
At a Glance:
 • 20-150 watt voorgesteld vermogensbereik voor versterker
 • Vier 2-1/2-wegs, 25- tot 150-watt satellietluidsprekers met CMMD Lite tweeters
 • 25- tot 150-watt middenluidspreker met voice-matching en dubbele driver
 • Krachtige 200-watt naar beneden gerichte draadloze subwoofer
 • Compleet 5.1-kanaals thuisbioscoopsysteem met surround-geluid
 • Verbluffend elegant modern design dat uitstekend past in uw luisteromgeving
What's in the Box:
 • 4 SAT-TS60 satellietluidsprekers voor de kanalen links-/rechtsvoor en surround links/rechts
 • 1 CEN-TS60 middenkanaalluidspreker
 • 1 HKTS 220SUB draadloze subwoofer met eigen voeding
 • 1 draadloze zender voor de subwoofer
 • 1 voedingseenheid voor de zender van de subwoofer
 • 1 netvoedingskabel voor de zender van de subwoofer (verschilt per regio)
Topklasse, 5.1-kanaals luidsprekersysteem voor thuisbioscopen met drivers voor het middenbereik met plat diafragma, CMMD Lite tweeters en een 200-watt draadloze subwoofer. De HKTS 65, die is ontworpen om te fungeren als volledig geïntegreerd luidsprekerpakket voor thuisbioscopen, is het droomsysteem van elke muziek- en filmliefhebber. De technici van Harman Kardon® hebben alle componenten van het systeem zodanig ontworpen dat zij optimaal samenwerken, waardoor een rijke, realistische, alomvattende geluidsbelevenis wordt geboden. Vijf satellietluidsprekers met voice-matching en krachtige drivers voor het middenbereik met plat diafragma en vloeiend klinkende CMMD® Lite koepeltweeters voor de voorste en surround-kanalen zijn uitgebreid met een robuuste, naar beneden gerichte, draadloze subwoofer om een volledig uitgebalanceerde weergave-omgeving te kunnen waarborgen. U kunt de tegen video afgeschermde luidsprekers dicht bij uw televisie plaatsen zonder magnetische storing te veroorzaken, terwijl de zorgvuldig ontworpen 2-1/2-wegs crossovers van het systeem vloeiende overgangen helpen waarborgen tussen de tweeters voor de hoge frequenties en de drivers voor het middenbereik van de satellietluidsprekers. Het systeem wordt geleverd met een reeks verschillende kabels en montagebeugels die u helpen de luidsprekers vrijwel overal waar u maar wilt op te stellen. En u kunt het systeem zelfs nog verder uitbreiden door middel van een upgrade naar 7.1 kanalen en het toevoegen van HTFS 3-vloerstandaarden. Door uw thuisbioscoop te verheffen van gewoontjes naar waarlijk buitengewoon, waarborgt de HKTS 65 dat u van de allerbeste bioscoopervaring kunt genieten.
Product Features:
 • 20-150 watt voorgesteld vermogensbereik voor versterker
  De technici van Harman Kardon hebben de HKTS 65 luidsprekers ontworpen voor het leveren van een robuust geluid via een compatibele AVR (audio/video-ontvanger) of een versterker met een vermogen van 20 tot 150 watt, of u deze nu als zelfstandige eenheid of als onderdeel van een surround-geluidssysteem gebruikt.
 • Vier 2-1/2-wegs, 25- tot 150-watt satellietluidsprekers met CMMD Lite tweeters
  Vier satellietluidsprekers met voice-matching en dubbele 75 mm drivers voor het middenbereik met plat diafragma en 25 mm koepeltweeters voor de hoge frequenties leveren een rijke, realistische, alomvattende sonische prestatie met overtuigende geluidseffecten. Een 2-1/2-wegs crossover-functie helpt vloeiende overgangen te waarborgen tussen de drivers voor het middenbereik en de tweeters van de satellietluidsprekers.
 • 25- tot 150-watt middenluidspreker met voice-matching en dubbele driver
  De middenkanaalluidspreker van de HKTS 65 beschikt over dubbele 75 mm drivers voor het middenbereik met plat diafragma en een 25 mm CMMD Lite koepeltweeter voor de hoge frequenties voor een duidelijke, nauwkeurige dialoog bij films, televisieprogramma's of andere media die zijn gemaakt voor een meerkanaals geluidssysteem. Waveguides met constante directiviteit verlagen de directiviteit van de tweeter bij hoge frequenties. Het resultaat is een breed stereobeeld in een groot luistergebied.
 • Krachtige 200-watt naar beneden gerichte draadloze subwoofer
  De 200-watt, naar beneden gerichte subwoofer van de HKTS 65, die is uitgerust met een 200 mm driver voor een diepe, uiterst realistische weergave van lage frequenties waardoor de beelden die u ziet op het scherm krachtig en geloofwaardig overkomen terwijl het verrassend onopvallend blijft buiten het scherm. Het installeren van de subwoofer is een fluitje van een cent met de meegeleverde draadloze zender die kan worden verbonden met de subwooferuitgang van elke versterker of ontvanger. De subwoofer zorgt voor een indrukwekkend rijke en natuurgetrouwe geluidsweergave via uw thuisbioscoop, terwijl u geen last van kabelkluwens hebt door de draadloze werking.
 • Compleet 5.1-kanaals thuisbioscoopsysteem met surround-geluid
  Als compleet thuisbioscooppakket biedt de HKTS 65 alles wat u nodig hebt, met inbegrip van satellietstandaarden, materiaal voor wandmontage en alle benodigde kabels, in één doos. En doordat verwijderbare standaarden voor montage op een schap en beugels voor wandmontage voor de satelliet- en middenluidsprekers worden meegeleverd, biedt het systeem u een grote mate van flexibiliteit bij het installeren van de luidsprekers op verschillende locaties.
 • Verbluffend elegant modern design dat uitstekend past in uw luisteromgeving
  De HKTS 65 vormt een fraaie aanvulling voor elk entertainmentcentrum en elke thuisbioscoop. De eigentijdse stijl bevat glanzende, zwarte accenten, gepolijste oppervlakken en elegante symmetrie, allemaal elementen die duidelijk deel uitmaken van de rijke designgeschiedenis van Harman Kardon. Het compacte, onopvallende formaat van het systeem biedt vrijwel onbeperkte installatieopties.
Manuals & Downloads:
Algemene specificaties:
Frequency response
45Hz – 200Hz (–6dB)
Audio Specifications:
Subwoofer Maximum Recommended Amplifier Power
200W RMS, 400W peak
Subwoofer_Frequency Response
45Hz – 200Hz (–6dB
Satellite Sensitivity
83dB
Speaker Sensitivity
83dB
Satellite Nominal Impedance
8 ohms
Speaker Nominal Impedance
8 ohms
System Specifications:
Satellite Maximum Recommended Amplifier Power
20W – 150W
Subwoofer Specifications:
Subwoofer_Enclosure Type
Sealed
Low-Frequency Transducer
8" (200mm) down-firing con
Amplifier Power (RMS) - Subwoofer
200 W
Amplifier Power (Peak) - Subwoofer
400 W
External Trigger Input/ Voltage
3 – 30 volts, AC or DC
Speaker Specifications:
Midrange Transducer center speaker
Dual 3" (75mm) honeycomb flat-diaphragm drivers, video-shielde
High-Frequency Transducer center speaker
1" (25mm) CMMD Lite dome, video-shielded
Maximum Recommended Amplifier Power center speaker
150 W
Nominal Impedance center speaker
8 ohms
Sensitivity (2.83V @1m)
83 dB
Controls
volume, phase, bass boost
Enclosure Type center speaker
Sealed
Weight (Metric, English) - Center
3.3 lb
Satellite Speaker Specifications:
Satellite High-Frequency Transducer
1" (25mm) CMMD Lite
Satellite Enclosure Type
Sealed
Satellite Midrange Transducer
Dual 3" (75mm) honeycomb
Midrange Transducer
Dual 3" (75mm) honeycomb flat-diaphragm drivers, video-shielde
High-Frequency Transducer
1" (25mm) CMMD Lite dome, video-shielded
Maximum Recommended Amplifier Power
150 Watts
Nominal Impedance
8 Ohm
Sensitivity (2.83V@1m)
83 dB
Enclosure Type
Sealed
Weight (Metric, English)
3.4 lb
Center Speaker Specifications:
Midrange Transducer center speaker
Dual 3" (75mm) honeycomb flat-diaphragm drivers, video-shielde
High-Frequency Transducer center speaker
1" (25mm) CMMD Lite dome, video-shielded
Maximum Recommended Amplifier Power center speaker
150 W
Nominal Impedance center speaker
8 ohms
Sensitivity (2.83V @1m)
83 dB
Controls
volume, phase, bass boost
Enclosure Type center speaker
Sealed
Weight (Metric, English) - Center
3.3 lb
HKTS 65 heeft als beoordeling 4.9 van de 5 door 8.
Rated 5 van de 5 door uit Sounds nice and crisp. I am really pleased how the speakers sound for the price. Pros: Good value for the price. Compact and powerful. Fittings and cables included. Cons:Subwoofer could be a bit more powerful.
Datum plaatsing: 2017-12-20
Rated 4 van de 5 door uit Toller Klang Der Klang war Anfang nicht überzeugend. Nach kurzem probieren habe ich festgestellt, dass für meinen Geschmack die Boxen möglichst nah an der Wand stehen sollten. Da sowieso geplant war die Boxen aufzuhängen ist das kein Problem. Nach dem Aufhängen war ich dann noch einmal positiv überrascht. 2 kleine Dinge gefallen mir nicht. Zum einen die Wandhalterungen. Die erfüllen ihren Zweck, lassen sich aber nicht gut montieren und auch nur an geraden Wänden. Bei dem Preis wäre entweder eine Bohrung an der Gehäuserückseite zur Montage mit einer Standardhalterung oder eine etwas höherwertige Halterung (aus Metal!) wünschenswert gewesen. Ich habe die Boxen mit einem 2²-Kabel angeschlossen. Mehr geht mit der Wandhalterung. Einmal an der Wand ist die Welt aber wieder in Ordnung. Da ich ein reduziertes Produkt (Rückläufer?) gekauft habe, will noch erwähnt sein, dass dieses in einem makellosen Zustand ist und alle angegebenen Teile und Kabel enthalten waren. Den Kauf der günstigen Geräte würde ich nach diesem Glücksgriff sogar gezielt vorziehen.
Datum plaatsing: 2018-02-16
Rated 5 van de 5 door uit Machtig geluid Mijn vorige sunwoofer is door mijn foute schakeling defect gegaan. Een complete niewe set met betere surroudspeakers maken de hele installatie prachtig.
Datum plaatsing: 2018-01-03
Rated 5 van de 5 door uit Harman Kardon set gekocht Beval super goed... en een zeer goed geluid erin en mooie helderen speakers aan de muur
Datum plaatsing: 2018-01-24
Rated 5 van de 5 door uit Sehr guter Surround Sound! Vor einem Monat gekauft und mehr als zufrieden! Geniales System.
Datum plaatsing: 2017-12-29
Rated 5 van de 5 door uit great sound bought 4 years ago an is still the best sounding hifi
Datum plaatsing: 2018-08-20
Rated 5 van de 5 door uit einfach geiler Sound die Entscheidung für dieses System war Gold richtig
Datum plaatsing: 2017-12-25
 • y_2018, m_11, d_20, h_3
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_1, tr_7
 • loc_nl_BE, sid_hkts65, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_harmanaudio

Bonjour, le systeme HKTS 65 est t'il compatible avec l'ampli Harman Kardon AVR 171. Merci pour votre réponse.

Gevraagd door: Patrick81
Bonjour, Ne pensez-vous pas que l'AVR 171S est moins puissant (100 w par canal) par rapport à l'HKTS 65 (150 w pour les satellites et 200 pour le subw) ? cette situation pourrait elle endommager l'AVR...? Merci
Beantwoord door: FABRIGHACH
Datum plaatsing: 2018-06-12

Hallo, ist der center auch 2 1/2 Wege

Gevraagd door: 8ko Paul
Ja, das ist korrekt. Wie die Satelliten-Lautsprecher, hat auch der Center einen 2x7.5mm / 3" Mid-Range-Wandler und einen 25mm / 1" Hochfrequenz-Wandler. Er hat die gleiche Leistung und den gleichen Widerstand.
Beantwoord door: Justin G
Datum plaatsing: 2018-04-24

Which Harman Kardon AVR/RECEIVER is considered to be the best for this speaker system? I am interested in WIFI & BLUETOOTH functions included, and if possible a system that my also have BLURAY integrated.....

Gevraagd door: Beanbagz
Hi, and thank you for your interest! Actually we do not sell a device with the exact features that you prefer. The AVR 171S is very well suited to drive the HKTS65 system, and it has Bluetooth function, but no wifi, only cabled internet connection, and no built-in Blu-ray player. Our BDS 580S would fit the bill exactly, and it has been sold with the HKTS65 speaker set under the name BDS 885. It has all that you ask for, but we no longer have it in stock, and I do not think that a successor is planned. As an alternative, I can recommend equipment from Arcam in England, which was just purchased my Harman. They offer all the features you want, at somewhat higher price levels. I hope this helps you.
Beantwoord door: Bo HARMAN
Datum plaatsing: 2018-04-13

Guten Tag Ich interesiere mich für das hkts65 system. Nun habe ich Bedenken ,aufgrund von Berichten anderer Nutzern, dass der Sub zum pfeifen neigt.Ist dieses Problem bekannt,bzw beseitigt? Und sollte es nach dem kauf zu genannten Problem kommen was sind

Gevraagd door: Inter26
Wir würden Ihre Supportanfrage gerne direkt mit Ihnen besprechen und eine Lösung für Sie finden. Um einen persönlichen Supportfall anzulegen und weitere Unterstützung zu erhalten, füllen Sie bitte das „Contact Us“-Formular auf dieser Seite aus. Wir freuen uns auf Ihre Nachricht!
Beantwoord door: Justin G
Datum plaatsing: 2018-10-20

Wie schließ ich das System an einen tv an?

Gevraagd door: Fabi97
Hallo! Bitte schaue doch in unserem FAQs und Knowledgebase nach ob du die Antwort finden kannst, denn häufig ist diese dort schon vorhanden. Der Link ist oben zu finden. Um unseren Kundenservice zu kontaktieren fülle die Kontaktanfrage auf dem selbigen Link aus.
Beantwoord door: FranziskaHarman
Datum plaatsing: 2018-09-26

vad är skillnaden mellan hkts60 och hkts65 mer än att subben är trådlös i hkts65?

Gevraagd door: peterfolke
Skillnaden mellan HKTS 60 och HKTS 65 är subwoofern är trådlös för HKTS 65.
Beantwoord door: Petter N
Datum plaatsing: 2018-11-04

Will this work out of the box.  Will it connect to my tv via my optical cable.  Or will I need to buy a “ receiver “ too. 

Gevraagd door: Vxpro
Hi The HKTS 65 is a Surround speakerset, but it does require a AVR / Receiver with 5.1 channel output.
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2018-09-05

Ik twijfel tussen een soundbar en deze set. Welk geluid is beter. Welke is beter in gebruik? Is deze set draadloos?

Gevraagd door: JohnnyB
Goedemorgen, De HKTS65 is een Surround Speakerset, waar je een surround versterker of AVR bij nodig hebt. Deze kan je niet gebruiken, zoals je dat kan met een Soundbar ( welke je direct aansluit aan je televisie ). De HKTS65 is geen draadloze set, alhoewel de subwoofer wel draadloos is. De satellieten zullen echter met een speakerkabel aangesloten moeten worden aan een versterker.
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2018-05-19
 • y_2018, m_11, d_20, h_3CST
 • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_2.0.9
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasquestionsanswers, tq_84
 • loc_nl_BE, sid_hkts65, prod, sort_[SortEntry(order=LAST_APPROVED_ANSWER_SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_harmanaudio

Resultaten voor ""